Libertas Forum

  U ZANOSU 1

  Share

  dezurna kucka
  Borac za slobodu

  Female
  Broj postova : 764
  Age : 27
  Lokacija : negdje izmedu pakla i neba
  Posao : zajebavanje svih oko sebe
  Ljubavno stanje: : ludo zaljubljena
  Registration date : 18.06.2008

  U ZANOSU 1

  Postaj by dezurna kucka on 03.07.08 13:45

  - Trebam te, trebam uz sebe. Želim te, želim uz sebe jer volim te ševiti, volim te lizati jer tako si slatka ... lizao bih te satima ... tvoja koža tako fini miriše ... trebam te, želim te ... trebam sex s tobom jer takav sex sam oduvijek želio!Žudim za tobom, tako si spontana ... Želim tu spontanost koju osjećam kad sam pored tebe, pališ me, tako jebeno pališ ... strašno mi to treba ... Trebaš mi ti jer privlačiš me opako ... – poput bujice nadirale su riječi – Nedostaješ mi, nedostaješ ... – riječi su bile sve tiše, a poljupci su ih dostojanstveno zamjenjivali.

  Jezikom je prošao obrisim moje ušne školjke, nježno i polako grickao resicu, ljubio je usnama. Poljupci niz vrat redali su se jedan za drugim izmjenjujući s ugrizima. Zna on kako mene učiniti nemoćnom.
  Prstom je nježno ocrtavao moje usne, dao mi da ga grickam zubićima, uzdisao dok sam ga dodirivala jezikom, primala usnama.

  A on, on mi je dirao grudi, čvrsto ih uzimao dlanovima, gnječio, štipao, pa nježno masirao, a želja je rasla i rasla ... sve više.
  Podigao mi je ruke iznad glave, lako svukao majicu, u trenu otkopčao grudnjak ... a onda, ljubio niz kralježnicu poput velikih kapi kiše ne ispuštajući ni trenutka bradavice iz ruku.

  Ustali smo gotovo istovremeno, ovaj stolac više nije mogao izdržati strast koja se nakupljala. Više nisam mogla podnositi pomisao da ga ne dodirujem, ljubim, morala sam ga imati, morala osjetiti.

  Poljubac je bio dug, pohlepan jer trebao je utažiti svu želju, prebao je premostiti sve što nas je ovo vrijeme razdvajalo ...
  Njegove usne, toliko su mi nedostajale, njegov okus, topao i vlažan jezik, sva ta slast i sva ta strast ... kako li smo uopće mogli živjeti bez toga.

  Skidanje je bilo brzo, poput divljih zvijeri kidali smo odjeću jedan s drugoga jer želja je rasla, postojala neizdrživa, a poljupci se više nisu mogli zadržavati, dodiri utažiti.
  Sjeo je na kauč, povukao me na sebe, ljubili smo se jednako nezasitno, a on je i dalje mazio moje grudi, ukručene bradavice i vruču, ustreptalu kožu.
  Spuštao je poljupce polako, nježno klizeći ispod mene. Tijelo je zadrhtalo, koža se naježila jer jezikom je taknuo samo središte užitka, ružičasti pupoljak koji je neumorno pulsirao. Lizao je sve, redom, klitoris i usmine, ljubio ih, sisao, dražio jezikom, nježno i polako, zatim grublje i brzo. Oštrim, ukočenim jezikom ušao bi duboko u mene, onoliko koliko su mu dopoštale čvrste stjenke vagine, ostavljao vlažan trag posvuda. I ne znam tko je od nas vlažio više, ali nije ni važno, jer uživamo, oboje. Jezik je putovao klitorisom, usminama, vaginom...vlažio i opuštao otvor za sve ono što namjerava učiniti, za sve ono što želi, što želimo oboje ....

  Jednako smo uživali jer koliko užitak njemu predstavlja uvaliti se između mojih nogu, kušati me lizati ... toliki gušt predstavlja meni svaki njegov dodir jezikom, svaki pomak prstima ... A on tako dobro zna, jer on je vrhinski majstor. Tako dobro zna kad i gdje će me dotaknuti. Tako dobro poznaje moje tijelo i tako dobro osluškuje uzdahe ... samo on zna natjerati me da svršim samo jednim dodirom, samo on zna natjerati me da vrištim od užitka i da svršavam ne jednom ne dva puta već onoliko puta koliko me želi čuti, onoliko puta koliko želi da ga stišćem bedrima, koliko želi da ga odgurnem od sebe i govorim mu: - Ne više, ne mogu više, t nisi normalan! –

  A onda se smijemo zajedno, on sav ponosan što tako djeluje na mene, a ja oporavljena od orgazma, mirna i zadovoljena.


  dezurna kucka
  Borac za slobodu

  Female
  Broj postova : 764
  Age : 27
  Lokacija : negdje izmedu pakla i neba
  Posao : zajebavanje svih oko sebe
  Ljubavno stanje: : ludo zaljubljena
  Registration date : 18.06.2008

  Re: U ZANOSU 1

  Postaj by dezurna kucka on 03.07.08 13:56

  U ZANOSU 2

  Krenuo je u još jedan napad, vještim jezikom za čas me vratio u isto raspoloženje. Pustila sam da me liže i oblizuje, da me draži i mazi, da me dovede do samoga praga orgazma, a onda, kroz uzdahe, glasno sam zastenjala: - Ne, ne mogu više, ne! ševi me, ševi me jako ... ne mogu više izdržati, želim tvoj penic, moram ga osjetiti, ševi me! –

  Kako li se samo moćno osjeća muškarac kad mu žena tako govori. Oči su se sjajile, adrenalin divljao tijelom. Brzim potezima izvukao se ispod mene i položio me na sam rub krveta. Bila sam mu tako lako dostupna, potpuno otvorena, a položaj na rubu nije mi dozvoljavao prevelike kretnje, uzmicanja. Bila sam njegova, u potpunosti mu predana. Kleknuo je ispred mene, penis mu je bio već odavno spreman. Onako tvrd, širok i dugačak lagano me pomazio po klitorisu, usminama, sve do samog ulaza u međunožje. Lagano me mazio tako sve dok nisam zatvorila oči, tada je znao da sam spremna.

  Ušao je naglo, brzi i grubo, ušao je do kraja. Zar je moguće da je toliko veliki penis tako lako prodro pružajući i užitak i bol?! Zar je moguće da ga toliko lako guta cijeloga?! Udari su bili siloviti, žestoko, ševio me kao nikada do sada ... kao da se sva sila, njegova snaga i sva muška veličini stopila u jedno. Udari su bili snažni, sjekli su me kao mačem, ševio me bez milosti.

  Vrištala sam i stenjala, uzdisala i hvatala zrak, bilo je grubo, bilo je žestoko, bol se smjenjivala sa užitkom, a užitak s boli. Nitko me ikada nije izjebao tako, bez imalo milosti, kao da nisam njegova, kao da mi želi pokazati koliko je snažan, kao da mi želi dati do znanja da sam njegova, samo njegova jer nitko me nikada neće jebati tako.

  Dao bi mi trenutke pauze, da se odmorim, pripremim na još, na dalje. Dao bi mi priliku da otvorim oči, pogledam ga, obližem usne i kažem mu: .- želim te,jebeno te želim.-
  Kako li ga je to samo palilo, provokacija koja uvijek uspijeva, koja uvijek pogađa cilj.

  Koju taj penis ima, koja snaga, izdržljivost, pastuh kojeg je nemoguće nadjahati, snagator kojeg je nemoguće izmoriti. U njegovim snažnim i žilavim rukama bila sam poput igračke, sa tako moćnim penisom među nogama totalno nemoćna, njemu podatna i prepuštena.
  Vlažna i topla vagina, tvrd i dugačak penis, oboje željni sexa, uspaljeni, tako jebeno kompatibilni, tako savršen spoj.

  Hoću li izdržati, jurilo je mojim mislima, hoću li?! Već pomalo na izmaku snaga, gotovo bez daha, kad promijenio je ritam. Samo vrhom svoga moćnog oružja, kratkim i brzim pomacima dražio je sam otvor moje vagine, čekao je da se odmori, opustim, čekao je smiješak na usnama da krene dalje, u još jedno osvajanje.

  I bilo je tako. Vidio je dozvolu u mojim očima, čitao je želju na usnama. Tako se dobro razumijemo, a sve bez previše riječi. Znala sam što slijedi, a znao je i on da želim to, baš to.
  -Sad, sad me ševi! Ševi kako želiš, tvoja sam! – potpuno opuštena i predana izustila sam kroz uzdahe jer svaki pomak bio je nalik orgazmu, svaki dodir dovodio me do vrhunca.

  Uzdisali smo i stenjali jer ševio me tada ko nitko nikada, ševio me bez mislosti, snažno, grubo, žestoko i silovito. Bio je to vatromet od samoga početka do kraja, čista ekstaza.


   Sada je: 19.07.18 18:31.