Libertas Forum

  STRAST....

  Share
  avatar
  Gost
  Gost

  STRAST....

  Postaj by Gost on 18.06.08 12:20

  Strast .... toliko cesto zavlaci mi se i sama pomisao na sve ono sto ona nosi, posebno u nocima kada je moj krevet ovako beskrajno prazan .... ceznem za njom i opet mi ostaje samo masta .....
  Osjecaj kada me sve boli od zelje za dodirom, kada ne znam sto me snaslo i doslovno gubim tlo pod nogama .... drhtim i ne mogu kontrolirati svoje uzbudjenje ....
  .... jel precjenjen taj osjecaj ili je to ipak srz onoga sto nas pokrece ? zivimo li za takve trenutke koji ostavljaju tragove na nasoj kozi .... ispod koze .....
  U tom jednom dodiru moze biti sve .... i bolno je kada sam uskracena za isti, jos jedan dan bez njega .... jos jedan dan bez strasti .....
  ... zavucena ispod pokrivaca, sklapam oci i zamisljam na trenutak da nisam sama .... u mojoj masti on je sve ono sto ja zelim, siguran u sebe i svjestan cinjenice da me treba voditi, da ovaj tren nisam mozda zena koja zna uzeti ono sto pozeli ... jos uvijek imam kocnice i jos uvijek sam nesigurna .....
  ... pazljiv, njezan no strastven .... pozelim ne ustati iz kreveta, pozelim mastu pretvoriti u stvarnost ....
  Do savrsenstva dovodim taj jedan jedini trenutak koji imam .... moje tijelo pod njegovim dodirima reagira, u grudima osjecaj uzbudjenja dovodi me u stanje da nisam potpuno svijesna svega oko sebe .... dodje mi da vrisnem i preklinjem .... ostani jos malo.


  avatar
  GARY
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1193
  Age : 44
  Lokacija : Negde iza duge
  Posao : Obrezivanje
  Ljubavno stanje: : Izmisljeno!
  Registration date : 28.04.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by GARY on 23.07.08 16:01

  STRAST 1
  Nezaboravno iskustvo
  Vrškom jezika mi je dotakao glavić. Bilo je to poput strujnog udara za obojicu. Zastenjao sam, a on ga je zatim cijelog obujmio svojim usnama. Osjetio sam ugodnu toplinu njegovih usta oko svog macana. Pušio ga je vraški dobro. Čas bi ga stavio cijelog do korijena da bi se onda lagano vratio obrađujući glavić
  "Glupane", vrisnula je Maja i potom sam osjetio oštar bol na obrazu. Pošto me je ošamarila, žurno se udaljila iz kafića, ali ovaj put zaista nisam imao namjeru da joj popuštam i trčim za njom. Znao sam da nisam kriv i nisam želio da lijepu ljetnu noć na moru provedem s njom u sobi, svađajući se po ko zna koji put oko istih gluposti. Umjesto toga,okrenuo sam se konobaru i naručio još jedno pivo.

  Pažnju mi je privukla veća grupa mladića, vjerovatno domaćih, koji su se bučno zabavljali. Plesali su , pjevali novokomponirane šlagere i ispijali ogromne količine piva i vina. Bilo im je dobro i zavidio sam im. Mogu reći da sam poželio ta divlja i razuzdana , čisto muška druženja, nakon kojih bi se čovjek kući vraćao pijan, ali zadovoljan. Maja nikada nije željela da pijem niti da izlazim sa svojim prijateljima. To joj se nije sviđalo, uostalom, kao i mnoge druge stvari. Gledao sam ih upadljivo i primjetio da me jedan mladić posmatra. Mislio sam da je to zbog mog nepristojnog buljenja, ali me je on pozvao da im se pridružim.

  "Meštre, hajde s nama, ne valja biti sam", rekao je i otkrio prelijep niz biserno bijelih zuba. Pridružio sam im se da bi na kraju svi završili u kolu, pjevajući Severininog Antu. U to je jedam momak prišao drugom i poljubio ga u usta. Bio je to slavljenički poljubac. Zapanjio sam se. Kod nas u Bosni bi takav poljubac značio smrtnu presudu za obojicu. Za sva vremena bi u raji bili označeni kao homoseksualci, a to je gore od same smrti. Međutim, sada dok sam gledao ta dva mlada lica kako se ovlaš ljube u usta, osjetio sam lagano uzbuđenje. Bilo je nešto životinjski uzbudljivo u tom činu ljubljenja dva mužjaka, dvojice prijatelja.

  Poslije toga je uslijedio striptease i slavljenik je pozvao Marija, momka koji me je priključio društvu, da otvori "sezonu". Počeo se lagano njihati, skidajući majicu i plešući u ritmu muzike. Skinuo je kaiš. Sada se već okupilo mnoštvo ljudi iz kafića koji su sa zanimanjem gledali i povicima bodrili.
  "Dolje gaće", vikali su. Mario je otkopčao traperice i ukazale su se uske bokserice koje su teško sakrivale poveću kvrgu. Cure koje su nam se pridružile, s divljenjem su gledale u zgodno tijelo i poveći kurac čiji su se obrisi nazirali. Uskoro su pale i gaće i ukazala se mlitava kita dok je gomila frenetično vikala :
  "Još, još, to meštre, TO..." Trajalo je to sekundu, dvije da bi se onda Mario okrenuo meni i rekao:

  "A sada da vidimo što Bosanac nudi?" i brzim potezom mi izvukao kaiš. Bilo mi je neugodno ,ali je alkohol uradio svoje i ja sam nastavio igru. Mario mi je raskopčao šlic i bio je to prvi put da mi ga tuđa , muška ruka otkopčava. Ubrzo sam i ja , ponešen povicima pijane gomile skinuo gaće i začuo komentare:
  "Dobar je Bosanac, znali smo da ima komad!"

  Gledao sam čas u svoju obnaženu kitu, čas u Marija koji ju je također sa zanimanjem promatrao i brzo se obukao. Sve to je bilo previše za mene bez obzira na sav alkohol u krvi. Sada je već slavljenik bio na redu, a ja sam se brzo udaljio u pravcu WC-a. Dok sam pišao, netko je prišao pisoaru i počeo pišati uporedo sa mnom.
  "Izvini, piša mi se, a kabina je zauzeta". Bio je to Mario.
  "Nema problema", odgovorio sam.
  "Bio si dobar", nastavio je razgovor. "Tamo u baru, a imaš i dobar komad", dodao je.
  "Ni tvoj nije loš", odgovorio sam i tek tada shvato da gledam u lijepog mladića dok razmjenjujemo komplimente o našim kurčevima. Zastidio sam se i krenuo što brže navući gaće.

  "Hej Bosanac", začuo sam. Podigao sam glavu i vidio lijepo lice i dva prekrasna oka kako me bezobrazno gledaju. Nisam normalan, mislio sam u sebi, pa nisam valjda gay, polugol stojim s nepoznatim muškarcem u WC-u i ne želim se udaljiti. Što se to sa mnom događa, prolazilo mi je kroz glavu. U tom se trenutku Mario počeo lagano približavati i jedino što sam osjetio, bio je njegov jezik u mojim ustima i skupocjeni parfem na njegovoj koži. Dao mi je pravi, muški, snažni, vlažni poljubac direktno u usta. Htio sam ga prekinuti, ali je bilo tako lijepo. Nastavili smo se ljubiti; Maja, i niti jedna moja bivša cura se nije ovako dobro ljubila. Uživao sam. Sada smo se već okrenuli jedan prema drugome dok su nam se kurčevi dodirivali, postižući laganu erekciju. Tada su se začula ulazna vrata, brzo smo prekinuli, zakopčali se, nervozno pozdravili slavljenika koji je ulazio.

  Nakon toga je Mario rekao samo jedno kratko: "Adio" ostalim prijateljima i dodao: "Odosmo Bosanac i ja da udahnemo malo svježe arije". Uputili smo se prema obližnjem šumarku. Nismo ni riječi progovorili. Išao sam s Marijom s kojim sam se upravo kao homić ljubio u WC-u, išao sam, a nisam znao ni gdje ni zašto. Kao da me je neka nadnaravna sila gurala da idem s njim.U glavi mi je vrilo od razmišljanja. Gdje idemo, što ćemo raditi, pitao sam se. Savjest mi je govorila jedno, a nadignuti kurac nešto sasvim drugo. Ubrzo smo bili u mraku borove šume. Mario se naslonio na jedno drvo i snažno me privukao.

  Nije ništa rekao, samo me je poljubio, opet snažno i opet đavolski uzbuđujuće. Ljubili smo se, polako mi je jezikom prelazio na vrat pa potom na uho koje je grickao. Ljubili smo se s takvom količinom požude i bio sam maksimalno uzbuđen. Koža mu je tako dobro mirišala. Stiskao me je svojim snažnim rukama, milujući me po cijelom tijelu i miješajući mi guzove. Počeo mi je otkopčavati košulju i ljubiti bradavice. Sjetio sam se Maje koja je znala reći kako muške bradavice nisu erogene zone. Koja zabluda, mislio sam i uživao kao malo kada. Sada je već njegov jezik bio na mom trbuhu, cupkajući mi dlake oko pupka. Rukom mi je milovao nadignuti kurac da bi zatim počeo lagamo otkopčavati šlic. Stavio je svoje usne na gaće i nabreklinu koju su one skrivale. Zastenjao sam.

  Laganim pokretom mi je sve skinuo. Bio sam gol pred lijepim neznancem s maksimalno dignutom karom. I uživao. Uživao je i on , dalo se zaključiti po njegovim uzdasima koji su postajali sve glasniji. Uzeo mi je macana u desnu ruku i počeo lagano drkati dok mi je lijevom rukom masirao jaja.Vrškom jezika mi je dotakao glavić. Bilo je to poput strujnog udara za obojicu. Zastenjao sam, a on ga je zatim cijelog obujmio svojim usnama. Osjetio sam ugodnu toplinu njegovih usta oko svog macana. Pušio ga je vraški dobro. Čas bi ga stavio cijelog do korijena da bi se onda lagano vratio obrađujući glavić. Pljunuo je na svoj prst i stavio mi ga na ulaz u šupak. Zajecao sam:

  "NE!" jer nisam želio izgubiti taj dio muškosti. Nije me poslušao već je počeo polako ulaziti u anus, a moja volja je sve više slabila. Osjetio sam slabost u nogama i više se nisam protivio. Uživao sam dok me je jebao svojim prstom. Samo velike količine alkohola su bile razlog što još nisam svršio. Kao da je to čuo, Mario je ubrzao ritam, počeo ga je pušiti sve jače i žešće, sve brže i brže, dok mi je istovremeno desnom rukom mijesio nabrekla jaja, a lijevom me jebao u šupak. Samo sam stigao izustiti TO MARIO,TO MI RADI! prije nego što sam ga počeo zalijevati bijelom tekućinom. Prva dva mlaza je progutao dok ga je treći pošpricao po licu, a četvrti po ramenu. Stenjao sam svršavajući dok je on svojim jezikom kupio svaku kap mog nektara. Kada sam sve izbacio iz sebe i on se digao i onako umazan me poljubio. Osjetio sam slankasti okus vlastite sperme i uopće mi se nije gadilo.

  "Sada je na tebe red, Bosanac, da vidimo što znaš". Shvatio sam da je on u potpunosti obučen i da je sada na meni da mu ga pušim. Nisam znao na što će to sličiti ,ali sam se bez obzira na sve, sagnuo i otkopčao mu šlic. Iskočila je već viđena komadina i lupila me lagano po obrazu. Gledao sam impozantnu stvar i nisam znao što da radim. Mario je to osjetio i stavio mi ruku na glavu, lagano je usmjeravajući, sve dok mi glavić nije uletio u usta. Počeo sam ga pušiti onako kako sam mislio da treba i kako sam gledao u pornićima.

  Ubrzavao sam ritam i da nisam bio loš, govorili su mi njegovi uzdasi. Sada sam mu već i mazio jaja, lagano bih prešao s kurca na jaja, pa ljubeći korijen da bi se zatim vrtio na glavić iz kojeg su sada već curile bijele kapi sperme. Njegova ruka na mojoj glavi mi je zadavala sve brži ritam i ja sam sada počeo uživati. Pušio sam ga sve brže, usta su mi bila puna njegovog lijepog kurca da bi on ubrzo prošaptao:
  "Svršavam!!!"

  Osjetio sam onaj isti slankasti okus sperme u svojim ustima. Izbacio je najmanje desetak mlazeva i usta su mi bila puna bijele, guste tekućine.

  "Dobar si ti pušač, Bosanac, dobar", uzdišući govorio je Mario.
  "A sada ćeš me jebati", rekao je. Izvadio je kurton iz novčanika, sagnuo se, s dva tri poteza mi prodrkao kurac i na onako poludignutog mi stavio mirišljavi kondom. Skinuo je traperice i gaće i sagnuo se. Rukom je nepogrešivo usmjeravao moj kurac ka svojoj rupici. Dotakao sam čmar, ali dalje nije išlo. Pljunuo sam na glavić i počeo lagano gurati. Čmar je bio uzak i teško je napredovalo.

  "Budi nježan", rekao je. Pljunuo sam još malo i sada je već uletio glavić. I njemu i meni se oteo uzdah. To što je bio uzak, samo je pojačavalo moju nasladu. Lagano sam ga gurao ka unutrašnjosti dok je Mario počeo miješati guzovima u ritmu. Jedan snažni trzaj i uletio je cijeli. Zastenajo sam, a Mario je prostenjao:

  "Oh, kako je to dobro, jebi me Bosanac, samo me jebi i nemoj stati!" I nisam stajao, zadavao sam sve brži i brži ritam, jebući ga u šupak sve jače i jače. Kurac mi je bio maksimalno dignut i sada smo već uveliko bili spojeni. Stenjao je sve jače i jače tako da mislim da su nas eventualni prolaznici sigurno čuli. Počeo sam mu drkati kurac lijevom rukom dok sam mu u usta stavio palac lijeve ruke koji je on s užitkom sisao i pušio. Bili smo maksimalno spojeni i predani jedan drugome, kapi znoja su se slijevale niz naša mlada i gola tijela. Sve je mirisalo na seks, muški znoj, spermu, koji su se miješali s mirisom mora i borova. Jebali smo se i dalje u svom svom zanosu predosjećajući brzi kraj. Udarao sam u njegovo mokro tijelo, drkao mu nadignuti kurac iz kojeg je sperma i dalje curila i nisam želio da prestane. Bili smo sjedinjeni i uskoro su se čuli povici:

  "Svršavam!!!"
  Prvo je Mario prosuo svoju muškost po zemlji i mojoj ruci da bih uskoro i ja došao do vrhunca. Izvukao sam ga iz uzavrelog grotla požude, bacio kondom i zalio njegova leđa i bijele guzove mlazevima sperme. On se zatim okrenuo i ponovo ga uzeo u usta.

  "Sviđa mi se okus tvoje muškosti", govorio je dok je jezikom kupio svaku kap, sa sada već mlohavog kurca. Onako goli i oznojeni smo sjeli na travu. Zapalio je cigaretu, otpuhnuo dim i rekao:

  "Bilo je nezaboravno, nadam se da se tebi svidjelo kao i meni".
  Da, bilo je uzbuđujuće u svakom slučaju. Poljubili smo se još jednom, obukli se i uputili nazad prema gradu. On svojim prijateljima, a ja Maji. Ona se vjerovatno pita gdje sam do sada. Možda joj nekada i kažem da sam vodio ljubav s lijepim neznancem, a sada želim samo jednu stvar. Želim joj ga staviti u onu njenu lijepu mačkicu i izbaciti ono što je preostalo sperme u mojim jajima. S Marijom je bilo super, ali pička je pička i s tim se slaže moj karonja koji se polako počinje dizati u želji da uđe u toplu Majinu pičkicu i tako okonča ovu uzbudljivu noć.

  Uostalom seks je najbolji način da se pomirimo, zar ne.

  P.S. Preuzeto sa Foruma "Rotkva".

  Admin
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1332
  Ljubavno stanje: : Zauzet
  Registration date : 08.03.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by Admin on 24.07.08 7:53

  Ja ne mogu citat te gay price. Nikako mi ne leze... ccc

  avatar
  GARY
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1193
  Age : 44
  Lokacija : Negde iza duge
  Posao : Obrezivanje
  Ljubavno stanje: : Izmisljeno!
  Registration date : 28.04.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by GARY on 24.07.08 21:36

  Jezikom odan gospodarici
  Naravno da joj taj jedan orgazam nije bio dovoljan, pa je bez trenutka odmora krenula snažno se trljati o moje usne i jezik, koliko sam je njime uspijevao pratiti, o moju bradu, nos i čelo. Tijelo joj je po prvi puta od kad je zadovoljavam potresla serija kratkih orgazama; trzala se kao da joj netko u predjelu slabina zadaje žustre ubode oštrim bodežom
  Nakon prvog lizačkog iskustva s Brankicom, u kojem su se obostrano miješale snažne emocije i još snažniji užici, u lizanju smo, rekao bih, provodili svaki slobodan trenutak. Pokazalo se da Brankica i ja možemo izdržati znatno više no što smo i u najsmjelijim snovima mogli očekivati; ona je znala svršiti i desetak puta u toku jedne noći koju bismo proveli zajedno, a ja sam mogao lizati još i više od toga. Jedino što su me nakon toga redovito boljele čeljusti i jezik; a njoj su, kazala je, od grčenja u užitku, trnuli guzni i bedreni mišići. Da ne pomislite kako i ja osim lizanja nisam imao drugih užitaka, moram vam reći da bih nakon svaka tri do četiri Brankina orgazma izmasturbirao, a nakon toga, bismo se malo odmorili dok nas ponovo ne obuzme strast.

  - Strašno mi je uzbudljivo - kazala mi je jednom moja ljubimica - kad ti neko vrijeme provedem u gornjoj pozi, sjedeći ti na ustima i kad ti je poslije lice sasvim umrljano od mojih sokova. Čini mi se da bih mogla svršiti i samo od pogleda na tvoju facu, smočenu i ljepljivu, i od pomisli zašto je takva i čije su dlačice koje su ti slijepljene za jagodice - kazavši to, Branka me polegla na leđa i, naravno, opkoračivši mi glavu zajašila na ispruženi jezik koji ju je podatno čekao.

  Gotovo da nisam učinio tri ozbiljna pokreta jezikom po njezinoj vlažnoj brazdi kad sam osjetio da mi se bedra poput kliješta u deliriju sladostrašća stišću oko lica. Taj dan Brankica je bila još žešća nego inače, gotovo da mi nije dopuštala da dođem do daha, toliko se strastveno nabijala na moj jezik i rukama mi privlačila glavu duboko u svoje međunožje. Uzvici poput - liži me, sisaj, tucaj me jezikom, dajjj, dajjj, dolazi mi, ahhh svršavam i slični bili su toliko glasni da sam se bojao da ih je čuo cijeli studentski dom...

  Za sljedeću fazu našeg odnosa ponovo je presudan bio telefon; jedne noći vikenda, koju smo dogovorno oboje proveli svatko kod svojih roditelja, Branka mi je kazala:
  - Znaš što sam razmišljala? Čini mi se da nam je oboma pomalo već dosta ovoga što radimo...

  Pretrnuo sam od straha strepeći da je ne izgubim, ali sam tim više bio sretan kad je nastavila...
  - Malo mi je nezgodno reći, ali voljela bih, a nadam se da će se i tebi svidjeti ideja, da mi budeš sluga, a ja tvoja gospodarica; to bi nas još čvršće povezalo i dalo našem odnosu novu dozu zanimljivosti i uzbudljivosti.
  Naravno da sam htio u trenutku i bez pitanja pristati, i to s golemim oduševljenjem, no ipak sam, valjda iz pristojnosti, upitao:

  - A na što bi se svodio takav odnos? Što bi se promijenilo?
  - Pa, meni bi jako uzbudljivo bilo da te, da tako kažem, kontroliram, da u neku ruku budeš moje vlasništvo, da izvršavaš moje želje i moje zapovijedi, da budeš na raspolaganju svim mojim užicima. Isto tako voljela bih da se brineš o izgledu i formi moga tijela, da me kupaš, masiraš, mažeš kremama i losionima, lakiraš noktiće, briješ mačkicu i da me što je najvažnije, još više nego do sada ližeš - izgovorila je u dahu moja obožavana djevojka.

  S glasom u kojem se nije ne moglo primijetiti snažno uzbuđenje koje je značilo pristanak istrtljao sam nekako:
  - Naravno da ću ti s užitkom biti sluga i lizati te, da ću učiniti sve da uživaš.

  Dok smo te noći pričali o svemu što nas čeka u novonastalim okolnostima Brankica je više puta svršila, a ja sebi nisam smio olakšati da me, kako je to protumačila moja Gospodarica, ne popusti uzbuđenje, jer svo vrijeme sam trebao biti maksimalno napaljen na samo njezin užitak.

  Idući vikend, po povratku u Zagreb, bio je prvi od početka naše veze koji smo Branka i ja mogli provesti zajedno, nesmetani od bilo koga, u stanu obitelji njezine sestre koja je, na svu sreću cijela otputovala na svadbu šogorova brata. Pristup u vikend carstvo moje Gospodarice dobio sam u petak navečer, nakon što je ona tu provela sav dan pripremajući se, kako mi je telefonom kazala, za dvije noći "orgazmičkog ludila". A u carstvo strasti morao sam, po želji Gospodarice, ušetati na koljenima - sve od ulaznog praga do dnevne sobe, u kojoj je spušteni kauč očito bio priređen da bude moj žrtvenik njezinu užitku.

  Prilično vremena, ni danas mi nije jasno kako je izdržala, moja Gospodarica samo me dražila, ili bolje rečeno ja sam dražio nju na način koji je ona riječima ili pokretima tijela predlagala. Dugo sam bespogovorno sisao njegovane nožne prstiće i lizao stopala, koja mi je na trenutke prosto gurala u usta, pa ljubio i slinom natapao listove da bih već idući trenutak, kad sam se opasno približio koljenima, bio grubo vraćen na "obrađivanje" stopala. Svo vrijeme ipak sam joj nekako uspijevao viriti pod kratku suknjicu, naslađujući se pogledom na raspelo mog obožavanja koje je bilo prekriveno samo crvenom tangicom, trakica koja je bila posve natopljena sluzi nastalom od iščekivanja mog jezika.

  U jednom trenutku, kad mi je njezina rupica već gotovo fizički bolno trebala, Gospodarica me jednostavno pritiskom noge o prsa gurnula na leđa i odmah nakon toga smračilo mi se pred očima - jer me je zasjenilo njezino međunožje koje mi se spuštalo na lice. Kažem na lice, a ne na jezik, stoga jer je to doista i bilo spuštanje na lice; uz sasvim nerazgovjetno mrmljanje i nekontrolirane pokrete zdjelicom, zbog očito pretjerane nadraženosti, moja je Gospodarica strastvenije no ikad dosad svršila. Naravno da joj taj jedan orgazam nije bio dovoljan, pa je bez trenutka odmora krenula snažno se trljati o moje usne i jezik, koliko sam je njime uspijevao pratiti, o moju bradu, nos i čelo. Tijelo joj je po prvi puta od kad je zadovoljavam potresla serija kratkih orgazama; trzala se kao da joj netko u predjelu slabina zadaje žustre ubode oštrim bodežom. Prestala je svršavati činilo mi se odlukom razuma a ne tijela, ustala je, skinula gaćice, sjela na rub kauča, širom raskrečila noge i uputila me:
  - Ljubi mi je nježno i samo površinski liži, a kad osjetiš da ću svršiti možeš i sebe zadovoljiti.

  Prionuo sam naloženoj mi obvezi s posebnom strašću, nastojao sam biti nježan koliko najviše mogu, i vrškom jezika i cijelom njegovom površinom prelazio sam po nabreklim, vlažnim usminama kao po od sunca premekanom sladoledu. Po Gospodaričinim se uzdasima i po pokretima njezina tijela, dalo zaključiti da joj ovakva aktivnost pruža sasvim drugačiju vrstu zadovoljstva od maloprijašnjeg žestokog nabijanja na moj jezik; sada su joj uzdasi bili otegnuti i rekao bih mazni, a pokreti tijela blagi a ne frenetični kao dotad. Kad sam zaključio da će uslijediti još jedan orgazam, počeo sam žešće masirati svoje uzdignuto i bolno popeto koplje, i s olakšanjem sam prihvatio njezino stenjanje koje je zvučalo kao "možeš sada svršiti i ti".
  Počeo sam snažno štrcati po podu, dok mi je istovremeno jezik zadavao ritmičke lizove pičkici obožavane Gospodarice, više nisam ni pomišljao reći Brankice, koji su i nju doveli do burnog sladostrašća.

  - Bože, koliko ću i kakve sve užitke doživjeti s djevojkom čije sam u početku samo njušio gaćice - pomislio sam valjda samo sekundu prije no što sam opušteno zaspao naslonjen licem o još mokro međunožje svoje Gospodarice...

  P.S. Preuzeto sa Foruma "Smokva"

  Admin
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1332
  Ljubavno stanje: : Zauzet
  Registration date : 08.03.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by Admin on 24.07.08 23:58

  Jeli to tvoja prica ili nije? Da ne citam bezveze...

  avatar
  GARY
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1193
  Age : 44
  Lokacija : Negde iza duge
  Posao : Obrezivanje
  Ljubavno stanje: : Izmisljeno!
  Registration date : 28.04.2008

  NE CITAS BEZVEZE

  Postaj by GARY on 25.07.08 15:58

  Anhangel je napisao/la:Jeli to tvoja prica ili nije? Da ne citam bezveze...

  Pise dolje da je preuzeta sa sajta "Smokva". Rekoh ti...Nijedno citanje nije bez veze, prica je dobra, makar je i nisam ja napisao. A kada ja napisem...Hmmm, mislim da cu dobiti NOBELOVU nagradu za knjizevnost.

  Ivo Andric-pa JA !!!!

  cheers king geek

  Admin
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1332
  Ljubavno stanje: : Zauzet
  Registration date : 08.03.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by Admin on 25.07.08 16:11

  Onda necu citat. Nije mi zanimljivo. Kada napises svoju pricu, javi!

  avatar
  GARY
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1193
  Age : 44
  Lokacija : Negde iza duge
  Posao : Obrezivanje
  Ljubavno stanje: : Izmisljeno!
  Registration date : 28.04.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by GARY on 25.07.08 19:31

  Sta? Samo moje i Clarine price te PALE ???

  Svrsavam Svrsavam Svrsavam

  Admin
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1332
  Ljubavno stanje: : Zauzet
  Registration date : 08.03.2008

  Re: STRAST....

  Postaj by Admin on 25.07.08 19:59

  Fuckanje

  avatar
  GARY
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1193
  Age : 44
  Lokacija : Negde iza duge
  Posao : Obrezivanje
  Ljubavno stanje: : Izmisljeno!
  Registration date : 28.04.2008

  CISTO SUMNJAM

  Postaj by GARY on 26.07.08 14:13

  Anhangel je napisao/la:Onda necu citat. Nije mi zanimljivo. Kada napises svoju pricu, javi!

  ...da si ti izdrzao ne procitati nesto ovde? Ma kakvi, toliko radoznao, pa ti ne bi mogao spavati da ne procitas pricu. Valjda si se u poslednjoj nasao pa se bojis da to neko ne skapira?

  Sponsored content

  Re: STRAST....

  Postaj by Sponsored content


   Sada je: 19.07.18 18:23.