by GARY on 13.06.08 14:06
E pa, sinoc sam BANOVAN po drugi put posto su mi opet obrisali celu temu gde sam se svadjao sa plavokokom. Pojavio se Nakic kao sam Bog sa neba i poceo da SERE dijamante i pisa AMBROZIJU te sam morao da ga SASECKAM u korenu /koji mu je vrlo mali, uzgred/. Jos mi postavlja tu Silvestera Stalonea /koga ne podnosim kao glumca a u krevetu ne znam kakav je/.
Dakle, ocitao sam mu lekciju iz predmeta koji se zove-ETIKA I MORAL i vidim malopre da sam banovan.
Ako sam, on nikada ionako nece imati vise od dva clana ON-LINE i to je jedan obavezno administrator da slucajno neko ne napise KURAC.
Taj NAKIC je ocajno dosadan tip, nije mi ni blizu po obrazovanju i inteligenciji, zaostala srpska seljacina koja umislja da je NESTO a nije nista.
Kao, cak je bio na nekom VISOKOM polozaju u nekoj tamo sluzbi za vreme rata na Kosovu, ali to je, jelte, tajna. Valjda je uspeo u prolazu da uhvati Hashima Tachija za kurac pa je porastao ili se popeo na neke VISOKE merdevine. Iskompleksiran tip, koji bi se rado pojebao sa mnom, ali se boji da to neko ne sazna.
Plavokoka mi je bila simpaticna dok je bila moderator na BC, ali je ovaj Nakic pokvario, tako da lutkica nije vise za upotrebu. Vidi se da joj nedostaje dobra kurcina da malo smiri hormone, jer su zene vrlo opasne kada im treba kara a ne dobiju je. Jos su stari Grci primetili da onda dobiju HISTERICNE napade gde cupaju i grebu. Naziv je od grcok naziva za matericu HISTERA. Naime oni su mislili da im se pri tom napadu prevrce materica pa zato vriste i padaju u nesvest.