Libertas Forum

  Što vam izdaje ženski govor tijela?

  Share
  avatar
  tonio11
  Indifirentan

  Broj postova : 4
  Registration date : 16.02.2010

  Što vam izdaje ženski govor tijela?

  Postaj by tonio11 on 20.02.10 13:19

  Ponekad nam govor tijela može reći više od riječi. Znate li što vam njeno tijelo govori za vrijeme seksa?

  Ljudi se često izražavaju s drugim stvarima a ne samo riječima. Govor tijela nam često može reći o tome što neka osoba misli i kako se osjeća, ali je govor tijela teže 'čitati' nego same riječi. Pročitajte koji su to znakovi koji vam mogu reći da nešto baš i ne ide najbolje te što učinit da do njih ne dođe!
  Ne gleda vam u oči

  Ako vas za vrijeme seksa ne želi pogledati u oči, gleda negdje dalje i okreće glavu kada je želite poljubiti neto sigurno nije uredu. Razloga za takvo ponašanje je više. Možda imate neugodan zadah, možda ona ima neugodan zadah, možda je sramežljiva u krevetu, neiskusna ili joj se ne sviđa ideja ljubljenja nakon što ste je oralno zadovoljili. Sljedeći put je pokušajte poljubiti nježno i polako tako da njenu glavu uzmete u ruke. Ako i tada pokuša izbjeći poljubac nema vam druge nego da je pitate u čemu je problem. Razlog je sigurno banalan, stoga neka vas ne bude strah.
  Njen pogled je bezizlazan


  Za vrijeme seksa dajete sve od sebe, a ona cijelo vrijeme gleda u strop i potpuno je nezainnteresirana znate da nešto sigurno ne valja. Možda je jedna od žena koje ne uživaju u seksu i on im ne znači puno, možda bi nešto promijenila ali joj je neugodno reći, možda ste teški...


  http://dnevnohr.com/Intima/to-vam-izdaje-enski-govor-tijela.html

   Sada je: 19.10.18 5:13.