Libertas Forum

  S MIRISOM KAVE I OKUSOM STRASTI

  Share

  dezurna kucka
  Borac za slobodu

  Female
  Broj postova : 764
  Age : 27
  Lokacija : negdje izmedu pakla i neba
  Posao : zajebavanje svih oko sebe
  Ljubavno stanje: : ludo zaljubljena
  Registration date : 18.06.2008

  S MIRISOM KAVE I OKUSOM STRASTI

  Postaj by dezurna kucka on 30.07.08 11:35

  Jutro je! Rano i sneno, još uvijek u spavačici, bosonoga, kuham nam kavu.
  Lijepo te vidjeti opet, lijepo te gledati dok spavaš, slušati tvoje disanje … Koncentriram se na kavu, ne želim da iskipi, al misli mi lutaju, odlaze k tebi, u tvoju postelju …
  Tiho, sasvim tiho, bešumno, prilaziš mi s leđa … gledam u kavu, dok misli čeznu, uzdišu … Primaš me za struk, čvrsto, snažno … Obraz naslanjaš na moj vrat … nježno, sasvim nježno poput lahora, ljubiš ga … koža se naježila od ugode …
  Snažnim i grubim rukama penješ se duž leđa, želiš da zaista osjetim tvoj dodir. Stišćeš mi ramena, u trenutku okrećeš … poljubit ćeš me. Zastaješ kao da provjeravaš želim li. To je samo centimetar, centimetar koji na dijeli, razdvaja. Rastvorenih usana gledaš u moje, gledaš i ostavljaš me da čekam.
  Usne se spajaju, sramežljivo, jedva osjetno, a onda sve hrabrije, sve slobodnije. Ljubiš me i ne prestaješ, dlanovima stišćeš lice. Ne boj se, neću i pobjeći. Ljubiš mi usne, obraze, prvo jedan, zatim drugi, ljubiš mi čelo, bradu, kapke … Jedan po jedan, poljupci padaju kao latice, meki i nježni, ljubavni, sočni, požudni. Ljubiš mi lice, ljubiš moj vrat, ljubiš mi ramena, gole ruke, ljubiš me kao ženu, kao voljenu, ljubiš me.
  I uopće ne znam kad sam ostala bez spavačice, i uopće ne znam kamo su nestale tvoje bokserice, i uopće ne znam kako se sve ovo dogodili … niti ne želim znati. Ljubi me još, ljubi me snažno, prođi jezikom mojim usnama, gricni mi uho, poliži vrat. Uzdahni tiho, reci da me želiš … Ruke mi čvrsto polažeš na zadnjicu, podižeš me naglo, a onda spuštaš lagano, sasvim lagano. Rastvaram se poput cvijeta i primam te, polako, plitko, pa sve dublje, sve čvršće, sve žešće.
  Spuštaš me i dižeš, nabijaš bez milosti, kao da nisam tvoja, kao da želiš ispucati svu strast prikupljanu godinama. Spuštaš me i dižeš, čvrsto, snažno i opet, i opet, i još. Stišćem tvoja ramena, stišćem svoje grudi. Ruke su ti čvrste, snažne, mogu još, mogu još žešće, mogu još, kao na ljuljačci, gore i dolje, dolje i gore, i još, i još.
  Ševi me, ševi me, ševi me još, još žešće, još čvršće, ševi me još, još, još, dublje, još. Uzdišem, uzdišeš, stenjem, senješ, vrištim, svršavam, svršavamo oboje. Tako je divo što te mogu čuti, tako je divno što si glasan, svršavam, svršavaš, svršavaš ... Puniš me, mlaz; topao i ljepljiv ispunjavam me, puniš me, a ja i dalje uzdišem. Uzdišem i ne prestajem.
  Strast na usnama, miris pržene kave u zraku, odavno je iskipjela, al kao da je važno, kao da je bitno. Ševiš me i puniš … tako nestvarno.
  avatar
  chicago
  Gost

  uh

  Postaj by chicago on 31.10.08 6:21

  i sta je pisac htio da kaze

  dezurna kucka
  Borac za slobodu

  Female
  Broj postova : 764
  Age : 27
  Lokacija : negdje izmedu pakla i neba
  Posao : zajebavanje svih oko sebe
  Ljubavno stanje: : ludo zaljubljena
  Registration date : 18.06.2008

  Re: S MIRISOM KAVE I OKUSOM STRASTI

  Postaj by dezurna kucka on 20.11.08 23:06

  pisac je htio rec da ce ti jebat mrtvu mater.....debilu


  _________________
  s tobom se i tuzna smijem

  Admin
  Liberator

  Male
  Broj postova : 1332
  Ljubavno stanje: : Zauzet
  Registration date : 08.03.2008

  Re: S MIRISOM KAVE I OKUSOM STRASTI

  Postaj by Admin on 20.11.08 23:07

  lol!


  Sponsored content

  Re: S MIRISOM KAVE I OKUSOM STRASTI

  Postaj by Sponsored content


   Sada je: 21.10.18 2:14.