Libertas Forum

  napaljena....ufff

  Share

  dezurna kucka
  Borac za slobodu

  Female
  Broj postova : 764
  Age : 27
  Lokacija : negdje izmedu pakla i neba
  Posao : zajebavanje svih oko sebe
  Ljubavno stanje: : ludo zaljubljena
  Registration date : 18.06.2008

  napaljena....ufff

  Postaj by dezurna kucka on 17.07.08 13:37

  danas popodne dolazi kod mene. Tuširam se po ko zna koji put toga dana i oblačim lagani svileni ogrtač, potuno gola želim biti što dostupnija. Jako sam uzbuđena. Nestrpljiva sam i napaljena i jedva ga čekam vidjeti i zajahati ..... bradavice su mi cjelo popodne prenadražene, mačkica nemirna i vlažna a glava prepuna sličica sa našeg zadnjeg susreta. Smješim se i radujem susretu i svako malo rukom dotaknem svoju mačkicu pripremajući je za ono što je očekuje. Sama sam u stanu.
  Zvono na vratima gotovo mi je zaustavilo dah. Otvaram vrata, smješi se na trenutak i već sam u njegovom zagrljaju. Grli me i ljubi. Strastven je, dobro je. Obljeva me crvenilo, zatvaram vrata i vodim ga u dnevnu sobu. Ne ispušta me iz ruku. Sama sa njim u svom malenom gnjezdu. Osjećam gladnu mačkicu kako me bridi. Njegov jezik luduje u mojim ustima a ruke se zavlače ispod ogrtača.

  Iznenađen je, izgleda da nije očekivao potpunu nagost i za čas su njegove ruke prošarale svaki milimetar moje kože. Zadovoljno predem dok se spušta na koljena i jezikom istražuje moju mačkicu. Padam na trosjed i snažno širim noge, gledam ga kako uzima svoj nabrekli kurac i namješta ga na moju pičku. Koja brzina. Prodire polako i nježno tiskajući kukovima, osjećam kako ga ona guta vlažna i gladna, osjećam svaki njegov milimetar tvrd i topao. Zatim me ljubi, ruke su mu ukopane na mojim grudima, njegov stomak je na mom a jaja mu lupkaju o moju guzu. Pritisnuta sam i nabijena i zabijena i bez daha od strasti i slasti. Grebem mu leđa, nogama stežem njegov struk, propinjem se, grizem mu rame stenjem i pušem, vičem i vrištim gotovo plačem svrašavajući u snažnom orgazmu. Mokra sam od znoja. Gleda me u oči i zabija svoj kurac sada jako i snažno, prkosim mu pogledom i gutam ga pičkom, spuštam ruke i snažno ga hvatam za jaja, smješi mi se i usporava ritam, liže moj znoj i igra se mojom bradavicom, polako ga vadi i nudi mi svoj nabrekli kurac, uzimam ga u ruke kao neku dragocjenu statu i guram duboko u usta. Osjećam kako pulsira na mom jeziku i propinje se kao da će eksplodirati. Nježno ga stežem usnama on me hvata za glavu i svaršava duboko u mum grlu. Saginje se i ljubi me. Uzvraćam mu poljubac

   Sada je: 19.07.18 18:24.